Adatvédelmi szabályzat és szerzői jogok!

A portál üzemeltetője az Országos Alapellátási Intézet (cím: 1135 Budapest Szabolcs u 33-35), továbbiakban:OALI.

A www.azevpraxisa.hu-n található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv-nek megfelelően maradéktalanul tiszteletben tartja. A portálon fellelhető képi, hang és szöveges tartalmakat nem jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni vagy kereskedelmi céllal felhasználni.

Tilos a portálon fellelhető adatokat/tartalmakat, bármilyen számítógépes hálózaton vagy más internetes oldalon másodközölésre felhasználni.

A portálon található tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi vagy egyéb jogszabályokba ütközhet.

Az OALI kijelenti, hogy a honlapon megjelenő minden képi, szöveges és hanganyag közlését jogszerűen végzi, rendelkezik az azok felhasználásához szükséges hozzájárulásokkal és engedélyekkel.

Az OALI a látogatók személyes adatainka védelmében mindent elkövet. A történet bedásakor megadott személyes adatokat (név, e-mail cím), a szüksége esetén a praxis beazonosításához (adategyeztetéshez) használja fel. Személyes adatait a pályázat lezárásakor eltávolítjuk rendszerünkből. Más személyes adatmegadását semmilyen szolgáltatásunkhoz nem kérünk. Az OALI személyes adatait nem adja el, nem adja bérbe harmadik félnek nem adja ki, és semmilyen formában nem kerül felhasználásra. Az OALI, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adatait kezelni és nyilván tartani. A tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.

Támogatók

Partnerek