2011. december 21. 12:53

Kedves Szavazó!

Nem győzünk válaszolni az Önök szavazással kapcsolatos leveleire.
Többnyire arra panaszkodnak, hogy nem tudnak szavazni, mert nem aktív a kereszt. Ez valóban így van, viszont kérjük, olvassák el figyelmesen a szavazás meneténél található instrukciót, amit most megismétlünk. Valóban + Jellel adhatja le szavazatát a kiválasztott orvosra.
December 15. és december 30 között tehát 1 határon túli és 1 hazai orvosra szavazhat, felhívjuk figyelmét arra, hogy  egy IP címről naponta 1-1 szavazatot fogadunk.

Ez azt jelenti, hogy a szavazás után általában 24 óra elteltével aktivizálódik ismét a piros kereszt. Kérjük, ha szavazott ne lepődjön meg, ha csak 24 óra múlva teheti meg újra! Mivel akad szolgáltató, amelyik naponta többször is változtatja az IP címet, 3-4 óra elteltével próbálkozhat, de nem biztos, hogy sikerrel jár. Szavazásában azzal tudunk segíteni, hogy jelezzük, aktív-e a kereszt, vagy sem. Ha aktív, természetesen újra szavazhat.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.

Támogatók

Partnerek