Hírek, események

2011. szeptember 26. 14:01

Rólunk írták

Csokorba gyűjtöttünk kedves olvasóinknak néhány olyan rádiós, televíziós híradást, illetve újságban, internetes portálokon megjelent hírt, amely utolsó, szeptember 19-i sajtótájékoztatónkról szól. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy hatásukra megugrott az érvényes pályázatok száma. Így szeptember 26-án már 70 történetet olvashat, akinek portálunkat böngészni támad kedve. Érkeztek ajánlások Békéscsabáról, Debrecenből, Fegyvernekről, Záhonyból, de Szabadkáról, Beregszászról és Zentáról is. Partnerünk a Duna televízió 3 műsorban is / Híradó, Kívánságkosár, Közbeszéd/ beszámolt a beküldött ajánlásokról, illetve magáról a pályázatról. De nem maradt ki az érdeklődők közül a Hálózat Televízió, a Magyar Rádió, az Inforádió, a Lánchíd rádió és a Nekünk szól hírportál se.

tovább...

2011. szeptember 20. 23:09

Adjon egy 5 perces ajándékot orvosának!

Mielőtt arra a sajtótájékoztatóra elindultam, mely az Év Praxisa a Kárpát medencében pályázatra buzdítja a beküldőket, elszégyelltem magam. Hiszen nekem is van remek háziorvosom , eddig mégsem küldtem be az ajánlásomat! Gyorsan megpróbáltam helyrehozni lustaságomat, és küldtem egy történetet a www.azevpraxisa.hu portálra. Hiszen az orvosom ismer kívül-belül és már a hangszínemből megmondja, hogy mit kéne tennem, hogy elmúljanak a panaszaim. Az állandóságot és a biztonságot jelenti számomra.
A szeptember 19.-i sajtótájékoztatónak az Országos Alapellátási Intézet adott otthont. Eljöttek a zsűriből négyen is, ott volt dr. Balogh Sándor az OALI főigazgatója, Dr. Béres József a Béres Zrt. elnöke, aki nemcsak zsűritag, de szponzor is. Dr. Hajnal Ferenc egyetemi tanár, a Háziorvosi Szakmai Kollégium elnöke, valamint a művészetet és derűt hozó Csák József operaénekes.

tovább...

2011. szeptember 13. 12:23

Finisben „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ pályázat!

MEGHÍVÓ

Még két hónapig jelölheti kedvenc háziorvosát!
A média munkatársainak segítségével szeretnénk minél több beteg elismerő szavait olvasni a www.azevpraxisa.hu portálon, hogy azok az orvosok és nővérek, akik szakértelmükkel és empátiájukkal egyaránt kivívják betegeik bizalmát: nyilvános elismerésben részesülhessenek év végén. 2011 november 30-ig várjuk a páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek , kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait a legjobb háziorvosi praxisokról határon innen és határon túl

tovább...

2011. szeptember 04. 19:49

Várjuk a határon túli ajánlásokat is!

Ha netán keresgélni támadna kedvük az interneten ,azt tapasztalhatják, hogy számos határon túli hírportál és lap közölte „ Az év praxisa a Kárpát medencében „ pályázati felhívását.  A Kolozsvár info munkatársaitól például  az alábbi választ kaptuk

tovább...

2011. június 27. 11:21

Olvassa figyelmesen pályázati kiírásunkat!

Örömmel fogadjuk ajánlásaikat, ugyanakkor szeretnénk felhívni pályázóink figyelmét egy tipikus hibára. 20 olyan ajánlás érkezett, amelyben nincs történet, csak a  beküldő e-mail  címe,  név nélkül.  Ennél is nagyobb baj, hogy egyetlen szó sem szól az orvosról, praxisáról,- a történet rész tehát kitöltetlen marad -  csak  a beküldő  által javasolt orvos nevét , és praxisának nevét  láthatjuk. 

tovább...

2011. június 09. 10:48

Keresse a facebookon „Az év praxisa a Kárpát medencében!„ pályázat spotját!

Persze nem csak itt találkozhat a pályázatról szóló legfrissebb hírekkel,  hanem a Napidoktor,
a Dr. Info,  vagy éppen a Patika Magazin internetes  oldalain is. A nyitó sajtótájékoztatóról készített összeállítást műsorára tűzte: a  pécsi, a szolnoki, a kanizsai, a gotthárdi, a miskolci, valamint a Fehérvár , illetve a Hálózat Televízió is.

tovább...

2011. május 11. 09:27

Bemutatjuk támogatóinkat: Dévai Dalma

Dalma az Innomed Medical Zrt-t képviseli. A kedves , fiatal hölgy Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolát végzett. Már több mint 10 éve dolgozik az orvosi műszergyártás és kereskedelem területén. Kezdetben magyar gyártmányú EKG, örző berendezések külkereskedelmével foglalkozott. Később az itthoni piaci értékesítést vette célba, azon belül is a laikus defibrillátorok mind nagyobb körben való elterjesztése lett a feladata.

- Hogyan lesz valaki értékesítési vezető, ráadásul egészségügyi vonalon? Elhívatás, véletlen, vagy mindkettő?

tovább...

2011. május 11. 08:43

Halmos Kornél

A számítógépes programozással foglalkozó IntegraMed Informatikai Fejlesztő, Szolgáltató és Tanácsadó Kft - szintén szponzorként vesz részt a pályázaton- ügyvezető igazgatója Halmos Kornél.

- Hogy van?

- Jól . Vezetek egy kiváló csapatot, értékes dolgokat valósítunk meg, szuper reputációnk van a piacon, mögöttem áll két „nagyember” Dr. Kern József a legzseniálisabb cégvezető, mentor, főnök – a magyar laboratóriumi világ nemzetközi szinten is jegyzett legkomolyabb figurája, sokszoros milliárdos üzletember. Valamint, Dr. Hargittai Mária egykori egészségügyi helyettes államtitkár, OVSZ főigazgató – a magyar egészségügy egyik legelismertebb személyisége. Aki ráadásul az édesanyám is...

tovább...

2011. május 10. 10:14

Dr. Ilyés László

Dr. Ilyés László Rexclinic néven indította be csöppet sem mindennapi magánvállalkozását. Nála ugyanis fiatalodni lehet. Pályázatunk nyertese egy hetet tölthet (férjével vagy feleségével) a Rátóti Kastélyban.
Hogyan lett orvosból vállalkozó?
- 56 évet éltem 20 év alatt. Ez nem vicc. 35 évig Erdélyben voltam, majd 89-ben jöttem Magyarországra, ergo onnan számítva egy új időszámítás kezdődött. Szatmárnémetiben, majd Szombathelyen, az urológián voltam orvos. De, elég sokáig 12 éven keresztül egy holland gyógyszergyártó és forgalmazó cég kereskedelmi igazgatói posztját is elláttam.
- Akkor most pontosan hány évesnek érzi magát?

tovább...

2011. április 18. 13:21

Indul „Az év praxisa a Kárpát medencében„ pályázat!

Tavalyi sikere után az Országos Alapellátási Intézet hagyományt teremtve második alkalommal hirdeti meg pályázatát, mely „Az év praxisa a Kárpát medencében„ nevet viseli. Ahogyan az idei pályázat elnevezése is mutatja, nemcsak a hazai, hanem a határon túli magyar orvosok és munkatársaik jelölésére is számítanak. Mert ezzel is jelezni szeretnék az összetartozás és a közös munka örömét. A Duna Televízióval karöltve szeretnének lehetőséget teremteni a Kárpát medencében élő magyarság számára, egymás kultúrájának, életének jobb megismerésére, egymás elfogadására, a partneri kapcsolat kialakítására a kölcsönös tisztelet jegyében. „ Bízunk abban, hogy pályázatunk segítségével valamennyien érzékenyebbé válhatunk a másik problémái, körülményei iránt. „ olvasható a megújult portálon – www.azevpraxisa.hu .
„Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, a páciensek szemszögéből láttatja a helyzetet, azaz pályázat alulnézetből. A beteg ugyanis pontosan tudja, hogy ki az, aki igazán törődik vele, aki odafigyel rá, ki az, aki valóban gondozza, segít megelőzni a betegségeit, és hozzájárul az egészségének megőrzéséhez, vagy helyreállításához. A toplistán szerepelni elismerés a díjazottak számára, s egyben inspiráció lehet minden háziorvos számára.

tovább...

2011. április 13. 20:57

Évindító sajtótájékoztató április 18-án

Tavalyi sikere után az Országos Alapellátási Intézet hagyományt teremtve idén második alkalommal hirdeti meg pályázatát, mely „Az év praxisa a Kárpát medencében „ nevet viseli.

tovább...

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.

Támogatók

Partnerek