Pályázati kiírás

Kedves olvasó!

Ha a hazai és a határon túli páciensek úgy vélik, hogy háziorvosuk és vele együtt dolgozó nővér mindent megtett betegei gyógyulásáért , küldjék el saját sztorijukat orvosuk és munkatársa nevével, elérhetőségével –cím, telefonszám, e-mail- együtt. A beérkezett történetek alapján az orvosokból , jeles közéleti személyiségekből álló zsűri- Bakonyi Péter, Dr. Balogh Sándor, Berszán Lajos, Békés Itala, Dr. Béres József, Buczkó Imre , Csák József,  Dr. Farsang Csaba, Dr. Hajnal Ferenc,Dr. Hubert János, Dr. Kásler Miklós, Dr. Lenkefi Ida - tesz javaslatot a díjazottakra. Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!

Csakúgy, mint tavaly, várjuk a páciensek, az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek,kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! A pályázat célja továbbra is az, hogy a háziorvosok és munkatársaik olyan nyilvános elismerésben részesüljenek, amelytől egy kicsit mindenki jobban érzi magát. Az orvos attól, hogy felelősségteljes munkája, életmentése, nem hiábavaló. A beteg pedig attól, hogy elismerő szavait mások is olvashatják portálunkon. A díjat azok az orvosok és nővérek kaphatják meg, akik szakértelmükkel és empátiájukkal egyaránt kivívják betegeik bizalmát, együttműködését. Náluk jobban senki sem ismeri a beteg szokásait, családi és szociális helyzetét, mindennapi konfliktusait, szorongásait. És jó pszichológusként azt is pontosan tudják, , hogy egy jó szó, egy mosoly, egy simogatás , mennyit segíthet a gyógyulásban, mekkora hitet adhat a páciensnek. Egy kórházban sok az orvos, lehet konzultálni, a gyógyítás a szakmai nyilvánosság előtt zajlik , a háziorvos viszont a rendelő magányára utalva óriási felelősséggel dönt.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét a www.azevpraxisa.hu ajánló oldalán küldhetik be 2011. november 30.-ig. Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Kérjük, történetük ne legyen hosszabb 3 gépelt oldalnál! A beküldött történeteket, jelöléseket honlapunkon közzé tesszük, a beküldő hozzájárulását elfogadottnak tekintjük a pályázaton történő részvétellel. Írásaik az orvos neve alapján ABC- rendben kerülnek fel a honlapra és így is találhatják meg őket. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.

Ne felejtsék el aláírni ajánlásukat, hiszen anonim pályázatokat nem fogadhat el a zsűri.. Az is fontos szempont, hogy a beküldött történet, javaslat, ne egymondatos, hanem minimum 15 – 20 mondatos legyen.  Kérjük, ne feledkezzenek meg arról sem, hogy orvosukat illetve,  a vele dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy  szerepelnek  portálunkon, ehhez viszont szükségünk van elérhetőségükre,  vagyis az orvos e-mail címére, a rendelő  telefonszámára.

A történetek beküldése után a zsűri valamennyi tagja az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe., A zsűritagok által kiválasztott történeteket elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük. Kérjük, szavazzanak december 15. és december 31. között. Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat OALI díját.

Támogatóink az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Buczkó Imre festőművész két alkotása talál majd gazdára. A Béres Zrt. jóvoltából 10 orvos száz-százezer forint értékben vásárolhat orvosi műszert, diagnosztikai eszközt. Az EGIS Gyógyszergyár 5 hazai és 5 határon túli, azaz 10 orvos továbbképzését , belföldi konferencián történő teljes részvételének költségét biztosítja, amit gyárlátogatással is összeköt. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 3db vérnyomásmérő és 3db vércukorszintmérő talál felhasználót. Az Integramed Kft a laborleletek elektronikus visszacsatolásához szükséges 5 db szoftvert ajándékoz : szintén száz-százezer forint értékben. A rátóti Rex Clinic Hotel pedig „ Fiatalodj Széll Kálmán kastélyában „ ajándékcsomagot, azaz 6 napos anti-aging kúrát adományoz a határon túli nyertesnek és partnereinek, összesen 4 fő számára.

 

Kérjük, ne próbáljon szavazni!

A piros keresztet már nem találja portálunkon, a szavazás ugyanis december 30-án éjfélkor véget ért.
Köszönjük, hogy szavazatával voksolt kedvenc háziorvosára és munkatársaira.
A végleges eredmény- hogy ki nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázatot - az önök szavazatai alapján alakul ki.

Támogatók

Partnerek